parallax background

Ontdek wat thaiboksen bij Kolić Gym voor jou kan betekenen


Muay Thai is de Thaise benaming voor Thaiboksen. Thaiboksen is een zeer veelzijdige contactsport, waarbij naast stoten en trappen ook werp-, veeg- en clinchtechnieken (staand worstelen) zijn toegestaan.


Thaikboksen bij Kolić Gym is in zijn totaliteit onder te verdelen in verschillende elementen: conditie, techniek, tactiek en mindset. Elke les wordt er aandacht besteed aan tenminste 2 van deze onderdelen, om in behapbare stukjes de vaardigheden eigen te kunnen maken. De keuze van de lesdoelen wordt bepaald door het niveau of de behoefte van de aanwezige groep. In de groep wordt hard met elkaar gelachen, maar net zo hard gewerkt. Dit maakt de sfeer ontspannen en inspirerend.


Tijdens het thaiboksen gebruik je je hele lijf. Een fijne bijkomstigheid is dan ook dat je er een sterk en mooi gevormd lichaam op na houdt. De intensiteit van de training zorgt ervoor dat je veel energie verbrand.

Ook mentaal is thaiboksen uitdagend. Je leert doorzetten en aanpassen. Je krijgt een duidelijk beeld van je eigen sterke en minder sterke punten, zodat er doeltreffende stappen gemaakt kunnen worden en jij het beste uit jezelf kunt halen. Deze vechtersmentaliteit is niet alleen binnen de sport van waarde, maar kan in elk veld van je leven van pas komen.

Het is voor volwassenen mogelijk om wedstrijden te vechten, mits de vechter hier klaar voor is. De voorbereiding gebeurt vooral op de wedstrijdtrainingen op dinsdagen en donderdagen, waarbij de vechter geacht wordt op minstens één andere dag aan zijn (wedstrijd)doelstellingen te werken. Voor het trainen in de wedstrijdgroep geldt een ander tarief.


Kom gauw langs voor een gratis proefles!


Bekijk ons aanbod Contact opnemen