parallax background

Speciaal aanbod


Personal Training

Wil je effectiever je doelen bereiken? Dan is personal training voor jou. Met een personal trainer stel je jouw persoonlijke doelen samen die je één op één in training aandacht geeft. De inhoud van de personal training, is afhankelijk van je doelen en kunnen specifiek gericht zijn op bijvoorbeeld thaiboksen, afvallen, sterker worden en conditie opbouwen.

Ook met jouw blessures, medische achtergrond of andere beperkingen worden tijdens deze trainingen optimaal rekening gehouden zodat niets jou kan weerhouden van het behalen van je doelen.

Small Group Training

De voordelen van Personal Training delen met je vrienden of familie. Persoonlijke doelen behalen en dat voor een gedeelde prijs. Met een groep van max. 6 personen stellen wij een les samen die perfect aansluit bij jullie wensen. Groepsverband werkt voor veel mensen als een extra motivator en een stok achter de deur. Samen ben je sterker

Clinics

Wil jij op jouw school, werk (teambuilding) of ander groepsverband eens gezamenlijk kennismaken met thaiboksen? Dan zijn de clinics geschikt voor jou. Op locatie leren wij grotere groepen de basics aan van het thaiboksen met een volledig verzorgde thaiboks kit.

Handig om een groep op een sportieve manier te vermaken, groepsverband te versterken en te kunnen proeven van deze prachtige sport. Vul ons contactformulier in met jouw wensen, dan bieden wij een passende prijs.

Sport- en ontspanningsmassages

Voel je je gespannen en heb je last van een hoge spierspanning? Heb je een vervelende overbelastingsblessure? Of geniet je er gewoon zo van?

Het verlagen van de spierspanning en bloeddruk, het vrijkomen van endorphines (gelukshormoon) en het stimuleren van de bloedcirculatie, wat bevorderlijk is voor het spierherstel, zijn een paar van de positieve effecten op lichaam en geest. De massages worden uitgevoerd door een gecertificeerde vrouwelijke massagetherapeut.

Algemeen Voedingsadvies

Wil je graag afvallen, aankomen of gewoon bewuster eten maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Een algemeen voedingsadviesgesprek met onze voedingsadviseur kan je goed op weg helpen. Samen bekijk je je huidige voedingsgewoonten d.m.v. het invullen van een (digitaal) voedingsdagboek en leer je wat de gezondere alternatieven zijn.

Een voedingsschema op maat helpt je om de eerste stappen te zetten naar het aanleren van een gezonder voedingspatroon. Heb je een chronische aandoening of eetstoornis dan verzoeken we je vriendelijk contact op te nemen met een huisarts of diëtist.


Bekijk ons aanbod Contact opnemen