parallax background

Buitengewoon sporten

Gebruik je een rolstoel en is sporten op een reguliere sportschool voor jou niet aantrekkelijk? Of werkt jouw lichaam net even anders, maar gebruik je geen rolstoel? Kom dan bij Kolić Gym verkennen wat je allemaal wél kan!

Wij kijken graag samen naar jouw mogelijkheden om alles uit jouw situatie te halen. Misschien durf je niet in en uit je rolstoel te komen. Misschien ben je het vertrouwen in je lijf verloren en wil je dit graag weer terugwinnen. En misschien wil je gewoon fitter worden of leren thaiboksen. Elke reden is een goede reden om op de vrijdagavond om 18:00 uur bij Kolić Gym langs te komen en mee te doen. Deze les bevat elementen uit het thaiboksen en de total body workout. We zoeken grenzen op om ze te verleggen. Hoe dan ook vinden wij een manier om je te laten genieten van sport!

De aard van je beperking is bij ons niet van belang. Er wordt vooral gekeken naar hoe er met plezier gesport kan worden. Op dit moment verleggen wij grenzen met mensen met cerebrale parese, NAH en spina bifida. Welke beperking je ook hebt, je bent welkom!

Deze les wordt begeleid door een bewegingspedagoog en/of een fysiotherapeut die zich hebben verdiept in oefeningen die uitvoerbaar zijn in een rolstoel of (zittend/liggend) op de mat. Voor elk nieuw gezicht blijven er nieuwe oefeningen ontwikkeld worden.

Bekijk ons aanbod Contact opnemen